Şerife Yılmaz (Yüksek Lisans Öğrencisi)

yilmaz

Proje Asistanı; Avrupa Birliği 7. Çerçeve Programı TACTIC Projesi "Toplumların Bir Krize Karşı Daha İyi Hazırlanması için Araçlar, Yöntemler ve Eğitim"

(2014-2016; FP7-SEC-2013-1, Hibe Sözleşmesi No. 608058)

Ofis: Modsimmer Binası Oda No: 114

Telefon: +90 312 210 7382

E-posta: seerifee.yilmaz@gmail.com

Biyografi

M.S., Middle East Technical University, 2014 - devam

Erasmus Programme, Leuphana Universitaet Luneburg, March - July, 2013

B.S., Middle East Technical University, 2014

Araştırma Alanları

Sürücü davranışları ve trafik psikolojisi. Güvenlik kültürü. Afet yönetimi için hazırlıklı olma davranışları

Yayınlar

Karanci, A. N., Doğulu, C., Yılmaz, Ş., & İkizer, G., Bayraktar, H. (2015). Short Report on Workshop 2, Case Study Earthquakes in Turkey [Deliverable 7.2]. Ankara, Turkey: Middle East Technical University for the TACTIC Project.

Karanci, A. N., Doğulu, C., Yılmaz, Ş., & Bayraktar, H. (2015). Short Report on Workshop 1, Case Study Earthquakes in Turkey [Deliverable 7.1]. Ankara, Turkey: Middle East Technical University for the TACTIC Project.

Özkan, T., Üzümcüoğlu, Y., Öztürk, İ, Öz, C., Fındık, G., Serin, G., . . . Yılmaz, Ş. (2015). Türkiye analizi: Takip çalışması sürücü ve ön koltuk yolcularının emniyet kemeri kullanımı. Retrieved from http://www.trafik.gov.tr/SiteAssets/Yayinlar/Kitaplar/Emniyet_Kemeri_2015.pdf

CV

Linkedln